A Te-Di Trade Kft. 1992 óta van jelen az élelmiszer-nagykereskedelmi piacon.  Az elmúlt 25 évben összegyűjtött tapasztalatunk révén ma már tudjuk, hogy nemcsak egyszerűen termékkel kell ellátnunk a velünk kapcsolatban álló kiskereskedőket, de fontos, hogy aktív támogatásunkkal hozzájáruljunk napi munkájuk megkönnyítéséhez, a számukra fontos piaci információk eléréséhez.

Mint nagykereskedő, nem egyszerűen leszállítani kívánjuk a megrendelt árut, hanem

folyamatos partneri kapcsolat fenntartására törekszünk.

Legnagyobb partnerünk a CBA-élelmiszerlánc regionális központjaként működő Hansa-Kontakt Kft. Évek óta megbízható partnerei vagyunk az élelmiszerlánchoz tartozó boltoknak. Magas színvonalú kiszolgálást nyújtunk emellett lánc-független boltoknak, vendéglátóipari egységeknek, intézményeknek is. Társaságunk a HORECA piacon is jelentős beszállító.

Négy termékcsoportban rendelkezünk folyamatosan megújuló termékkínálattal: előhűtött húsok, húskészítmények, tejtermékek, és mirelit áruk. Rugalmasságunk garancia a vevőspecifikus igények kielégítésére.

Szegedi raktárunk 2009-ben költözött jelenlegi helyére, egy 3000 m2-es, a ma elérhető legkorszerűbb technikával és eszközparkkal felszerelt épületbe. Modern, jól felszerelt, a mai kor elvárásainak mindenben megfelelő kecskeméti telephelyünkről 2005. óta nyújtunk logisztikai szolgáltatást.

Ismerje meg, hogyan dolgozunk

Termékválasztékunkat a vevői igények és a piaci trendek ismerete révén tudtuk minden kiskereskedő partnerünk számára versenyképessé tenni. Folyamatosan keressük az új megoldásokat logisztikai szolgáltatásunkban: hogyan tudunk a lehető leggyorsabban, legpontosabban, a legfrissebb termékkel eljutni valamennyi partnerünkhöz. Vállalatunk tulajdonosai a stratégiai tervezésen túlmenően az operatív irányításban is aktív részt vállalnak, ezzel is garantálva a megbízhatóságot és fenntartva a folyamatos fejlődési igényt.

Ismerje meg céljainkat!

  • Szeretnénk egy új nagykereskedelmi kultúrát terjeszteni
  • Beszállítóink és vevőink között korrekt, informatív, kétirányú kommunikációra törekszünk
  • Hasznos eszközökkel kívánjuk támogatni vevőink napi munkáját
  • Pontos, és rugalmas kiszállítási rendszerünk fejlesztésében a legújabb technikai innovációk lehetőségeit igyekszünk kihasználni
  • Gondolkodásunkban és gyakorlatunkban mindig elsődlegességet kívánunk biztosítani az élelmiszerbiztonsági szempontoknak

Társadalmi felelősségvállalás a TE-DI-nél

Vállalatunk társadalmi felelősségvállalás keretében együttműködik a Szegedi Tudományegyetemmel. Büszkék vagyunk arra, hogy az SZTE-vel közösen létrehoztuk a „TE-DI TRADE – Pro Talentis Vállalati Ösztöndíj” programot, amellyel az egyetem tehetséges hallgatóit segíthetjük tanulmányaik folytatása és szakmai fejlődésük során.