Ismerd meg cégünket!

Rólunk

Cégünk, a TE-DI Trade Kft. tejtermék, mirelit és húskészítmény nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozó vállalkozás. 1993-ban 30 éve kezdtük meg működésünket, és jelenleg mintegy 140 embert foglalkoztatunk szegedi székhelyünkön és kecskeméti fióktelepünkön. A tulajdonosok dinamizmusa, fejlődésbe vetett hite és a cég kiváló szakembergárdája a Dél-alföldi régió meghatározó hűtött élelmiszer nagykereskedelmi vállalkozásává emelte a TE-DI-t.

Évek óta megbízható partnerei vagyunk a CBA élelmiszer lánchoz tartozó boltoknak. Magas színvonalú kiszolgálást igyekszünk nyújtani emellett lánc-független boltoknak, vendéglátó ipari egységeknek, intézményeknek is. Társaságunk a HORECA piacon is jelentős beszállító.

Négy termékcsoportban rendelkezünk folyamatosan megújuló termékkínálattal: előhűtött húsok, húskészítmények, tejtermékek, és mirelit áruk. Rugalmasságunk garancia a vevő specifikus igények kielégítésére.

Termékválasztékunkat a vevői igények és a piaci trendek ismerete révén tudtuk minden kiskereskedő partnerünk számára versenyképessé tenni.

Szegedi raktárunk 2009-ben költözött jelenlegi helyére, egy 3000 m2-es, a ma elérhető legkorszerűbb technikával és eszközparkkal felszerelt épületbe. Modern, jól felszerelt, a mai kor elvárásainak mindenben megfelelő kecskeméti telephelyünkről pedig 2005. óta nyújtunk logisztikai szolgáltatást.

Folyamatosan keressük az új megoldásokat logisztikai szolgáltatásunkban: hogyan tudunk a lehető leggyorsabban, legpontosabban, a legfrissebb termékkel eljutni valamennyi partnerükhöz.

Munkánkat 2016. óta egy egyedülálló, részben saját fejlesztésű automata áru összekészítő rendszer is segíti. Ez az összetett rendszer kulcsa a nagyszámú és volumenű vevőrendelések pontos és hatékony teljesítésének, jelentős versenyelőnyt biztosítva ezzel számunkra a versenytársakkal szemben.

A vállalat tulajdonosai a stratégiai tervezésen túlmenően az operatív irányításban is aktív részt vállalnak, ezzel is garantálva a megbízhatóságot és fenntartva a folyamatos fejlődési igényt.