AKTUALITÁS


Tájékoztatás kiszerelés csökkenésről


Az élelmiszer-infláció csökkentése érdekében szükséges intézkedésekről szóló 1/2024. (II.9.) Kormány rendelet alapján a termék kiszerelésének csökkenéséről és a korábbi kiszerelési egységek esetleges kivezetéséről szóló tájékoztatást a honlapunkon, a https://webshop.te-di.hu/rkozpont rendelőfelületen (belépést követően), valamint hírlevélen keresztül nyújtjuk érintett kereskedő partnereinknek. Kérjük, hogy folyamatosan tájékozódjanak!


A kiszereléscsökkentésben érintett előrecsomagolt termékek a TE-DI TRADE Kft. kínálatában:
A kiszerelési egység változásokról - a mostanihoz hasonló módon - a továbbiakban folyamatosan tájékoztatást adunk a honlapunkon, a webes rendelő felületünkön, illetve hírleveleinkben. 


Rendelések leadása


Cégünk egyik alapelve a gyors és rugalmas munkavégzés. Ennek érdekében folyamatos fejlesztéseket végeztünk az elmúlt években, létrehoztuk az online rendelési felületet, illetve a telefonos elérhetőségeinket is jobban összehangoltuk.

Az áruforgalmon kollégáink 6-12 óra között tudják fogadni rendeléseiket. A túlterheltség elkerülése érdekében a reggeli órákat ajánljuk rendeléseik leadásához.

Az online rendelési felületen keresztül viszont a nap bármely szakaszában lehetőségük van az alábbiakra:

Rendelések leadása

Számlák és szállítólevelek ellenőrzése

Szállítólevelek letöltése excel formátumban

Keretrendelések összeállítása vagy módosítása

Visszáru kérelem

A technika fejlődésével mi is próbálunk haladni, ezért a faxon és e-mailben küldött, kézzel írott rendelések lehetőségét megszüntettük, helyette ajánljuk a telefonos és online rendelési lehetőségeket.

Az online rendelési lehetőséggel kapcsolatban, kérjük, keressék képviselőinket vagy érdeklődjenek az alábbi telefonszámon: 30/324-9582.

Együttműködésüket előre is köszönjük!

Üdvözlettel:

A TE-DI Trade Kft. munkatársai


TE-DI web elérhetőség


Tájékoztatjuk Önöket, hogy webes rendeléseiket az alábbi módokon tudják leadni:

1. www.te-di.hu – online rendelés – belépés az online rendelési felületre gomb megnyomásával (felhasználónév, jelszó)

2. a böngészőbe az alábbi link beírásával: https://webshop.te-di.hu/rkozpont