A TE-DI Trade Kft. mára Délkelet-Magyarország meghatározó élelmiszer nagykereskedelmi vállalkozásává fejlődött.

Célunk, hogy a régió határait átlépve, az ország vezető nagykereskedőjévé váljunk. Hisszük, hogy a fejlődéssel kapcsolatos terveink csakis elégedett ügyfelekkel valósíthatóak meg, ezért fejlesztjük folyamatosan szolgáltatásainkat, képezzük csapatunkat.

Partnereink gyorsabb és kényelmesebb kiszolgálása érdekében Szeged és Kecskemét után Szekszárdon is megnyitottuk telephelyünket.

Szegedi központi raktárunkban több innovatív fejlesztést hajtottunk végre az elmúlt néhány évben. Modern intralogisztikai megoldásaink, az automata raktár és a komissiózó rendszer segítségével hatékonyabban tudjuk ügyfeleinket kiszolgálni.

Gépjárműparkunk minden tagja szigetelt hűtődobozzal ellátott.

Járművezetőink rendelkeznek a jogszabályok által megkövetelt szakmai képesítéssel, és rendszeresen részt vesznek egészségügyi alkalmassági vizsgálatokon.

Tapasztalatunk és céljaink megvalósítása iránti elszántságunk lehetővé teszi, hogy magas színvonalú disztribúciós szolgáltatásokkal álljunk ügyfeleink rendelkezésére. Logisztikai rendszerünk gyors reakcióidővel dolgozik, rugalmas és tapasztalt szakemberek által működtetett, ezáltal kiemelkedő versenyelőnyt biztosít minden szerződött Partnerünk számára.

Ha érdekli, milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára a TE-DI Trade Kft.-vel történő együttműködés, keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Pontos szállítási területről, szerződéskötési és fizetési kondíciókról, a megrendelés-szállítás rendjéről területi képviselőink adnak részletes felvilágosítást.

Általunk forgalmazott márkák