Minden, amit megeszünk és megiszunk,
hozzájárul jó közérzetünkhöz vagy teljesítőképességünkhöz.

 

Felgyorsult, globalizált világunkban eltűnnek a távolságok, és a föld túloldalán termelt élelmiszer is akár néhány nap alatt az asztalunkra kerülhet. Ezért rendkívül fontos, hogy a világ minden részén komoly élelmiszerbiztonsági szabályok segítsék a biztonságos vásárlást, táplálkozást.

Partnereink is egyre több tudatos vásárlóval, fogyasztóval kerülnek napi kapcsolatba, akik tudják, hogy

az elfogyasztott élelmiszerek kiválasztása az egyik legmeghatározóbb pontja az egészségük megőrzésének.

Egészségesen táplálkozni csak jó minőségű és biztonságos élelmiszerekkel lehet. Kutatások szerint már minden második magyar szerint a vásárláskor is fontos szempont az élelmiszerbiztonság.*
*Nielsen piackutató

Partnereink jogos elvárása tehát, hogy az igényeknek és a jogszabályoknak megfelelő minőségű élelmiszert biztosítsanak kínálatukban vásárlóiknak.

A jogszabályok rendkívül fontosak ezen a téren, hiszen ezek biztosítják, hogy a fogyasztó ne tehessen a kosarába egészségére káros élelmiszert. A TE-DI Trade-nél tudjuk, hogy a jogszabályok betartásán túlmutató, rendkívül fontos szerepünk van ebben a folyamatban.

Versenyképes terméket csak akkor tudunk nyújtani, ha nemcsak az ára jó és megfelelő a minősége, de megbízható és egészséges is. Az élelmiszerlánc egyik fontos szereplőjeként, tisztában vagyunk felelősségünkkel, ezért különösen elkötelezettek vagyunk az általunk forgalmazott termékek biztonságát szolgáló minőségügyi rendszer létrehozása és működtetése mellett. Ezt az elkötelezettséget tükrözi a cégünknél bevezetett HACCP rendszer tanúsítása. Vállalkozásunk tulajdonosainak és munkatársainak a konstans magas minőségre vonatkozó törekvése vevőink elégedettségének harmadik pillére.

A vevői elégedettség és folyamatosan elért

magas minőség három pillére a TE-DI Trade Kft-nél:

HACCP rendszer

A HACCP rendszer lényege, hogy azonosítsa tevékenységünk mindazon lépéseit, amelyek az élelmiszer-biztonság szempontjából kritikusak lehetnek. Minden folyamatunk, annak minden eleme elemzésre került és feltárásra kerültek az élelmiszerekkel kapcsolatos lehetséges veszélyek. Meghatároztuk azon kritikus pontokat, ahol előfordulhatnak veszélyek és ezeken a pontokon felállítottuk a hatékony ellenőrző, felügyelő és helyesbítő tevékenység-rendszerünket.

HACCP rendszerünk

  • célja az élelmiszer-biztonság növelés
  • segíti a kereskedelmi partnereink biztonságos élelmiszerekkel történő ellátását
  • folyamatos felülvizsgálat alatt áll belső auditok és az illetékes hatóságok által
  • mindenben megfelel az aktuális jogszabályoknak

Minőségirányítási rendszer

Nagykereskedelmi és áruszállítási tevékenységünk során a kitűzött minőségi célok elérését folyamatos önellenőrzéssel kontroláljuk. Az áruszállítási tevékenységünket teljes folyamatában lépésről lépésre ellenőrizzük. A hűtőlánc megszakítása nélkül kerül az áru a raktárból a kiszállító járművekre. Alapkövetelmény, hogy a cégcsoport teljes járműparkja, továbbá az alvállalkozói kör is az előírásoknak megfelelő hűtött járművel végezze napi tevékenységét. Mindezek teljesülését folyamatosan tudjuk követni az online megfigyelés módszerével, a raktérhűtés információinak feldolgozásával. Eleget teszünk azon jogszabályi elvárásnak is, miszerint dokumentációs rendszerünkkel tevékenységünk minden szakaszában biztosítani tudjuk az élelmiszerek egyértelmű azonosíthatóságát és nyomonkövethetőségét.

Elköteleződés a minőség iránt

Működésünk lényeges vezérfonala, hogy mindenben megfeleljünk a vevői igényeknek, elvárásoknak, amelynek elérésében elsődleges szerepet tulajdonítunk a szolgáltatási minőség folyamatos javításának. Humánközpontú vállalkozás-vezetési módszereinknek pozitív hatása van az elért minőségre. Munkatársaink magas fokú szakértelemmel bírnak, az önképzés és a képességfejlesztés, a folyamatos megújulás és rendszerszemlélet része mindennapi munkájuknak.

A minőségjavítási tevékenység szisztematikus és folyamatos végzése minden munkatársunkkal szemben kötelezően elvárt feladat. Folyamatos oktatással és annak visszacsatolásával segítjük munkatársaink minőségi munkavégzését.

Hisszük, hogy vállalatunk hírnevének, piaci pozíciójának további erősítését a kimagasló minőség elérésére való képességünk és a minőségirányítás hatékony működése garantálják.